Företagssponsorer

Här följer presentationer av de företag som valt att stödja föreningen med ett sponsorskap. Deras bidrag är ovärderligt för föreningen och vi har en förhoppning om att ni som medlemmar i första hand stöttar våra sponsorer vid val av era leverantörer.

Sponsor: Stor

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för bemanning och rekrytering. Företaget grundades 2004 i Jönköping och har ständigt växt till att idag vara 400 anställda. Varje år hjälper Framtiden drygt 1 000 Unga Talanger till nytt jobb och oftast är det personens första jobb på arbetsmarknaden. Framtiden strävar efter att hjälpa Unga Talanger in på arbetsmarknaden och då inom alla branscher och alla tänkbara tjänster som finns hos företag.

Som stor sponsor har företaget valt att sponsra föreningen med minst 10.000:- och de kommer därför att finnas med på samtliga våra nyhetsbrev med deras logotyper, logotype på sidan ”Din hjälp” samt att finnas med på denna sidan med beskrivning av företaget och en länk via deras logotype.

Sponsor: Mellan

Resultat är experter på ekonomipersonal och erbjuder professionella personer till företag som vill hyra eller rekrytera kunniga ekonomer oavsett om det gäller en assistent, controller eller ekonomichef. Resultat grundades i Stockholm 2012 och har sen starten lyckats hjälpa hundratals ekonomer till jobb. Resultat är företaget som vill ha en rolig arbetsplats där idrott ofta diskuteras runt fikabordet. Resultat är också företaget som tar ansvar och gärna stödjer ideella organisationer såsom SCA Network.
Finmekanik i Småland är ett litet företag som ligger i Småländska Rörvik.
Vi utför legotillverkning av svarvade produkter i CNC-styrda svarvar från 4-65 mm i material som stål, rostfritt, mässing, brons och aluminium och i många olika branscher.
Vi satsar hårt på investeringar i ny utrustning för att tillgodose marknadens krav på korta ledtider och en flexibel produktion.
Företaget grundades 1958 och ägs i dag av Elaine Johansson som driver det framåt tillsammans med sina duktiga och engagerade medarbetare.

Som mellansponsor har företaget valt att sponsra föreningen med  5.000-10.000:- och de kommer att ha sin logotype på sidan ”Din hjälp” samt att finnas med på denna sidan med beskrivning av företaget och en länk via deras logotype.

Sponsor: Liten

Gården ligger i byn Tubbarp i Blekinge – Sveriges trädgård. Tubbarp är beläget mitt i Blekinge, 1 mil nordväst om Ronneby och 3 mil öster om Karlshamn. På gården bor Marcus & Sofie Trellman, hunden Champis, katterna Fanta och Pepsi samt ett tusental grisar och några Highland cattle. Gården har funnits i släkten sedan 1916 och har gått från mjölkproduktion till grisproduktion.
Vi är ett litet företag som tillverkar takstolar i Slageryd på Karins föräldragård. Företaget har mer är 25 års erfarenhet av takstolar. Vi samarbetar med några konstruktörer med lång erfarenhet av konstruktionsritningar till villor, lägenhetshus och jordbruksbyggnader. Vårt företag har CE-märkta produker.
Mobil: 070-3186970 (Mikael) & 070-2585392 (Karin)
Mail: mktt.slageryd@gmail.com
Fröderyds Bygg & Entreprenad Fröderyds Bygg & Entreprenad

Som liten sponsor har företaget valt att sponsra föreningen med 1.000-5000:- och de kommer att finnas med på denna sidan med beskrivning av företaget och en länk via deras logotype.

 

Vänligen kontakta styrelsen på info@sca-network.com om ditt företag önskar bli företagssponsor.
Sponsorskapet ligger på 1 år.
Vi behöver veta namn på företaget, en länk till er logotype, en beskrivning av företaget på ca. 50-75 ord samt självklart också vilken storlek på sponsringen ni önskar.

Kommentarer är stängda