Företagssponsorer

Här följer presentationer av de företag som valt att stödja föreningen med ett sponsorskap. Deras bidrag är ovärderligt för föreningen och vi har en förhoppning om att ni som medlemmar i första hand stöttar våra sponsorer vid val av era leverantörer.

Sponsor: Stor

 

Som Sponsor: Stor har företaget valt att sponsra föreningen med minst 10.000:-

Sponsor: Mellan

Finmekanik i Småland är ett litet företag som ligger i Småländska Rörvik.
Vi utför legotillverkning av svarvade produkter i CNC-styrda svarvar från 4-65 mm i material som stål, rostfritt, mässing, brons och aluminium och i många olika branscher.
Vi satsar hårt på investeringar i ny utrustning för att tillgodose marknadens krav på korta ledtider och en flexibel produktion.
Företaget grundades 1958 och ägs i dag av Elaine Johansson som driver det framåt tillsammans med sina duktiga och engagerade medarbetare.

Som Sponsor: Mellan har företaget valt att sponsra föreningen med  5.000-10.000:-

Sponsor: Liten

Gården ligger i byn Tubbarp i Blekinge – Sveriges trädgård. Tubbarp är beläget mitt i Blekinge, 1 mil nordväst om Ronneby och 3 mil öster om Karlshamn. På gården bor Marcus & Sofie Trellman, hunden Champis, katterna Fanta och Pepsi samt ett tusental grisar och några Highland cattle. Gården har funnits i släkten sedan 1916 och har gått från mjölkproduktion till grisproduktion.
Vi är ett litet företag som tillverkar takstolar i Slageryd på Karins föräldragård. Företaget har mer är 25 års erfarenhet av takstolar. Vi samarbetar med några konstruktörer med lång erfarenhet av konstruktionsritningar till villor, lägenhetshus och jordbruksbyggnader. Vårt företag har CE-märkta produker.
Mobil: 070-3186970 (Mikael) & 070-2585392 (Karin)
Mail: mktt.slageryd@gmail.com
Fröderyds Bygg & Entreprenad
Firmalån är den största informationsportalen och jämförelsetjänsten i Norden inom företagsfinansiering. Initiativet till att skapa firmalån togs för att många företag har svårt att få lån från banken samtidigt som det saknades en oberoende tjänst för att jämföra företagslån hos långivare på nätet.
Välkomna till vår butik för hem och trädgård.
Med denna butik vill vi återuppliva den gamla smedjan i Getinge som en gång somnade in på 60-talet. Vi har fått återberättat för oss vilken central betydelse vår smedja en gång hade för vår by och byarna i närheten. I december 2018 öppnade vi!
En av våra kundrecensioner:
Mysig butik med mycket kärlek och glöd i en genuint renoverad smedja. Fina vackra saker för dig som söker efter något unikt.

Som Sponsor: Liten har företaget valt att sponsra föreningen med 1.000-5000:-

 

Vänligen kontakta styrelsen på info@sca-network.com om ditt företag önskar bli företagssponsor.
Sponsorskapet ligger på 1 år.
Vi behöver veta namn på företaget, en länk till er logotype, en beskrivning av företaget på ca. 50-75 ord samt självklart också vilken storlek på sponsringen ni önskar.

Kommentarer inaktiverade.